Pagina de Download - Ajutor Descarcare Pluginuri Tv Online !

ATENTIE - Descarcati amandoua variante de Pluginuri Tv !

( unele canale merg cu primul plugin, altele merg doar cu al doilea plugin - Folositi Internet Explorer pentru a viziona lista de canale Tv Online )

Download Tv Online Plugin 11 - Descarca de aici =>>> TV PLUGIN 1 - pentru posturi Tv principale

Download Tv Online Plugin 2 2 - Descarca de aici =>>> Tv Plugin 2 - posturi Tv secundare

 

Dupa descarcarea si instalarea celor 2 plugin-uri, da click pe iconita Cool TV de pe Desktop pentru a vedea lista de programe tv. Apasa click pe postul Tv dorit si astepta intre 10 - 30 secunde pana ce se realizeaza conexiunea.

Pentru intrebari sau orice problema intra pe ->>> forum de ajutor si trimite un mesaj privat (PM) la Admin. In cel mai scurt timp posibil vei primi un raspuns. Daca nu puteti descarca cu Internet Explorer, folositi alt browser ca de exemplu Mozilla Firefox sau Chrome !

 

Download Sopcast Plugin Tv Descarca de aici =>>> TV Plugin App - versiunea aplicatie directa in caz ca nu merge prima varianta de sus !

 

Pentru cei cu Windows 8 sau 10 , daca apare mesajul de mai jos:

" Windows protected your PC

Windows Smart Screen prevented an unrecognized program from starting. Running this program might put your PC at risk. "

atunci apasati pe " More Info " si apoi pe " Run Anyway " pentru instalarea plugin-ului. Sau urmariti si setati cum este prezentat in acest videoclip: http://bit.ly/1SX53hx

 

Pentru orice fel de problema intrati pe forum si trimiteti un mesaj privat (PM) la Admin. In cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns garantat.

 

 

Atentie 1 ! In caz ca aveti sonor, dar imaginea nu apare, puteti incerca sa remediati problema in felul urmator:
- dupa ce aveti sonor, apasati pe butonul Open in VLC iar imaginea se va deschide intr-o fereastra separata.
- daca nici asa nu aveti imagine, atunci dati click dreapta pe iconita Tv Online de pe desktop si selectati -> Properties ->

Va recomandam sa folositi butonul Open in VLC pentru a vedea imaginea la o calitate mai buna si setarile suplimentare (format imagine LCD)

 

 

Pentru a functiona corect pe Windows Xp trebuie sa folositi INTERNET EXPLORER minim versiunea 8

Dupa instalarea pluginului Tv inchideti si redeschideti Internet Explorer ! Pentru vizionare in Full Screen, apasati dublu click pe playerul video; Pentru a reveni la marimea normala apasati butonul ESC aflat pe tastatura.

Totusi este posibil ca pe unele calculatoare sa intampinati probleme. Astfel daca va arata ca se incarca canalul tv (bufferul video - linia verde creste pana la minim 85 % ) si se aude sunetul dar imaginea este neagra sau are fundal verde atunci inseamna ca aveti o problema cu codec-urile video sau driverele placi video. In acest caz puteti folosi butonul " Open in VLC" pentru a deschide in fereastra separata canalul tv. De asemenea cu VLC aveti posibilitatea de a schimba marimea ecranului astfel incat sa nu mai apara ca chenar lini negre la unele canale tv - format de imagine Wide Screen specific monitoarelor LCD 16:9. Daca imaginea nu se incarca cum trebuie in VLC puteti sa mai dati odata refresh apasand pe butonul Play.

Termeni

Copyright © 2020 cool etv